iPad står for “alt” tablet trafik

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Det kan godt være at Motorola, HTC og BlackBerry også forsøger sig med at lave tablet. Der er dog ikke tvivl om, at den helt store vinder når det kommer til det marked er Apple.

ComScore, der er kendt for deres undersøgelser af elektronikmarkedet i USA har lavet en stor undersøgelse der viser dataforbruget, for ikke stationære produkter.

Undersøgelsen viser at iPad står for 21,8% af dataforbruget for det samlede marked, dette svarer til hele 97% af datatrafikken for tablets.

Og det er ikke kun i USA at Apple sidder tungt på tronen med deres uhyre populære iPad, på verdensmarkdet står iPad nemlig for 89% af alt tablet datatrafik.

Det skal dog siges, at undersøgelsen ikke har taget højde for hvad der bliver brugt på WiFi forbindelser, så der er nogle unøjagtigheder med undersøgelsen.

Den viser dog også, at Android modeller står for den største procentdel når det kommer til forbruget for mobiltelefoner. Her fører Android nemlig med 35,6% i forhold til iPhone’s 23,5%.

Skriv en kommentar til indlæget

*