“iPad” Textbook

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Steve Jobs var kendt for altid at gå med tanker om, hvordan han kunne revolutionere verden. iPod revolutionerede måden hvorpå vi hørte musik ligesom iPhone for alvor banede vejen for smartphones.

Desuden var der nok ikke mange der var klar over, at verden stod og manglede en tablet, i hvert fald ikke før Apple introducerede iPad. En ting som Steve Jobs ikke nåede at revolutionere inden hans død var undervisningssektoren, men det betyder ikke, at han ikke havde planer.

En af de måder han mente der kunne gøres en forskel var ved at eleverne og de studerende havde de optimale forudsætninger, og denne kunne altså være med en “iPad Textbook”.

Der er ikke tale om en decideret iPad, men et produkt der minder meget om den. Den er angiveligt skræddersyet til at give feedback med det samme og mange andre lignende tiltag der kan gavne undervisningen.

Det forventes at Apple vil præsentere den på torsdag.

I hvert fald har Apple inviteret til et møde, hvor de vil komme med en “education announcement”

Skriv en kommentar til indlæget

*