Jecopix vil konkurrere med Apple

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der er nok ikke nogen der er i tvivl om, at Apple er den altdominerende spiller når det kommer til markedet for tablets. Der er mange konkurrenter, men der er alligevel ikke nogen der tilnærmelsesvis har kunne true den enorme dominans.

En af dem der dog alligevel har haft lidt held til at få en fod indenfor er amerikanske Amazon. Det er sket med deres Kindle Fire tablet, der mest af alt har vundet indpas ved at være billig. Med en prisskilt der siger 199 dollars, er den nemlig mange gange billigere end Apple’s iPad.

Det har fået flere til at proklamere at de er på vej med lignende tablets i den billige ende, hvor det ikke er hastigheden eller kvaliteten der satses mest på, men til gengæld er til at betale.

Nu er endnu en konkurrent på vej, og det er for en meget sjælden gangs skyld en dansk. Jecopix Danmark, har nemlig netop sendt deres budget tablet TabOne på markedet, og den koster blot omkring 1000 kroner for den billigste udgave, der byder på en syv tommer skærm og en 1,2 GHz processor.

Det kan godt være, at Jecopix kommer til at sælge ok, på grund af prisen, men at de bliver en alvorlig konkurrent end Apple er nok mere eller mindre umuligt.

Skriv en kommentar til indlæget

*