Microsoft og Apple i åben krig

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der har altid været en krig mellem Microsoft og Apple. De sidste par år er det Apple der har haft førertrøjen på, og virksomheden er steget og steget i værdi på grund af kæmpe succeser som Ipod, Iphone og Ipad.

Det er især de to sidstnævnte der nu danner baggrund for en åben krig mellem de to giganter. Microsoft vil nemlig ikke finde sig i, at Apple har eneret på navnet App Store.

Tilbage i 2008 søgte Apple den amerikanske varemærkestyrelse om eneretten til at bruge navnet App Store. Apple har ikke fået eneretten indtil videre og hvis det står til Microsoft, så sker det heller aldrig.

De har nemlig nu krævet af Apple trækker deres ansøgning tilbage. Microsoft har i et brev til varemærkestyrelsen bedt dem se bort fra Apples ansøgning, med begrundelse af det er et helt almindeligt udtryk for en butik der sælger applikationer.

I Microsofts egen app store har de efterhånden fået mere end 4500 applikationer, og de har altså ingen intentioner om at droppe navnet App store. I hvert fald ikke før Apple har rettens ord for at bruge udtrykket.

Hvem der ender med at få ret vil tiden vise, men meget tyder på at Apple ikke får rettens ord for at eje ordet App store.

 

kilde: borsen.dk

 

 

 


Skriv en kommentar til indlæget

*