Ny iPad udsolgt – forsinket i Danmark?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

iPad 3, undskyld, the new iPad ser ud til at blive endnu en stor succes for Apple. I hvert fald kan den amerikanske gigant nu allerede melde alt udsolgt. Dem der allerede har bestilt modtager dog stadig deres iPads den 16.marts, som planlagt.

Men alle de bestiller en iPad nu må vente til den 19. marts med at modtage den. Altså alle der bor i de lande hvor den bliver lanceret på det tidspunkt vel og mærke. Her i landet må vi stadige vente yderligere et par uger.

I en pressemeddelelse skriver Apple at modtagelsen af den nye iPad har været uhørt høj, og at alle de eksemplarer der var sat af til online pre-order nu er udsolgt, men at der altså naturligvis er flere på vej. Og lige så snart man bestiller får man også en forventet leveringsdato. Desuden kan kunder nu “kun” bestille 2 eksemplarer af iPad’en, der er med andre ord sat rationer på den.

Der er naturligvis stadig mulighed for at få fingrene i den den 16. marts, hvis man bor i et af de pågældende lande. Den kommer også i butikkerne denne dag, så hvis man har mod på at stå en smule i kø, er der altså stadig mulighed for det.

Det har samtidig sat gang i rygterne om, at den måske blive forsinket på andre markeder, for at efterkomme efterspørgslen på de eksisterende markedet. Hvis det blive tilfældet, vil den altså givetvis blive forsinket i Damark. Rygterne siger at den kan blive forsinket i alt mellem 3 dage og 3 uger, men Apple har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring dette.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*