Rocketfish laver Ipad “laptop”

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Hvis man hører til dem der synes Ipad er smart, men alligevel hellere vil have en decideret bærbar computer er der nu gode nyheder på vej. Rocketfish der eksklusivt bliver handlet i den amerikanske kæde BestBuy, har nemlig udviklet et etui til Ipad, der laver den om til en laptop med tastatur og alt hvad der dertil hører.

Rocketfish er ikke den første producent af en sådan anordning. Forskellen er dog, at denne udgave i amerikanske priser kun koster omkring 500 kr hvor lignende udgaver har været væsentlig dyrere.

Rocketfish Advanced Series Keyboard Capsule for Apple Ipad (som den originale titel er), er lavet i plastik og Ipad’en kan både benyttes horisontalt eller vertikalt. Det er måske ikke det pæneste ekstratilbehør der er lavet til Ipad, men det ser ud til at fungere fint og til under 500 kr er der uden tvivl mange der kan få glæde af den.

Den er endnu ikke kommet i handlen i den engelske udgave af Best Buy, derfor vides det heller ikke hvad prisen bliver her i Europa, det må dog forventes at prisen kan holdes omkring de 500 kr.

Se og læs mere om produktet her

kilde: rocketfishproducts


Skriv en kommentar til indlæget

*