Samsung: iPad mini kommer i år

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der har længe gået rygter om, at Apple ville komme med en fysisk mindre iPad, der angiveligt skulle komme med en skærm på 7 tommer. Apple har ikke haft travlt med at kommentere på rygterne, hvilket de stort set aldrig har.

Den blev da heller ikke nævnt med så meget som en eneste ord, da de for kort tid siden annoncerede deres new iPad. Det betyder dog ikke, at rygterne omkring iPad mini er forstummet, nærmere tværtimod og nu kommer rygterne fra en lidt uventet side.

De nyeste rygter stammer fra The Korea Times, der angiveligt skulle have snakket med en kilde på Samsung. der afslørede at den sydkoreanske elektronik gigant kommer til at have en rekordstor omsætning på Apple i år. I forvejen var det forventet, at Apple ville købe enheder og komponenter for lige under 10 milliarder dollars i år.

Dette tal skulle dog efter sigende nu være steget til 11 milliarder dollars, hvor den sidste milliard primært skulle findes i at Samsung skal leverer 7 tommer skærme til Apple, der skal bruges til den kommende iPad mini.

Så selvom Apple og Samsung konstant har juridiske slagsmål, så ville de nok begge være kede af den hvis den anden part pludselig ikke længere var der.

Der er desuden endvidere kommet rygter om, at den kommer til at koste mellem 249 og 299 dollars alt efter hvilken version man vælger.

Skriv en kommentar til indlæget

*