Siri på vej til iPad

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Da Apple præsenterede iPhone 4S, var en af de helt store nyheder naturligvis den indbyggede personlige assistent Siri, der kan hjælpe med stort set hvad som helst – i hvert fald hvis man befinder sig i USA.

Siden hen er den af omveje også kommet til at fungere til iPhone 4, omend det går lidt langsommere, da den almindelige iPhone 4 langt fra har den samme kraft som 4S udgave.

Nu lader det till, at det ikke kun er iPhone brugerne der skal have glæde af programmet. I hvert fald kan men på 9to5mac.com læse, at Apple angiveligt skulle arbejde på Siri til iPad.

Nyheden stammer fra iOS 5.1 beta der er ude lige nu, hvilket giver anledning til at tro, at Siri til iPad blot er en af de mange ting der er på vej i en nær fremtid.

Nogen vil nok argumentere for, at langt de fleste der har en iPad også har en iPhone, og derfor ikke har behov for at kunne bruge Siri på deres tablet, men det er så en helt anden sag.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*