Stadig ingen Facetime på iPad

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Da det blev annonceret, at den nye iPad ville komme med den lynhurtige 4G dækning, var der nok også mange der forventede og sikker også glædede sig til, at det ville være muligt at bruge Facetime på den lille tablet.

Det er dog ikke tilfældet, hvilket har skabt lidt overskrifter i den kulørte tech presse. Hvis man vil bruge Facetime på sin iPad, er man således stadig nødt til at logge på Wi-Fi, hvilket er en anelse besynderligt.

I mange tilfælde vil 4G netværket nemlig være mindst lige så hurtigt som det trådløse netværk, og derfor er der også mange (der med rette) undrer sig over at man er nødt til at bruge det trådløse netværk.

Og her stopper besynderlighederne ikke, for iPad’en kan nemlig godt håndtere den mængde data det drejer sig om. Hvis man sidder med en iPad på 4G netværket, vil man nemlig godt kunne modtage Facetime ‘opkald’ foretaget fra en iPhone 4.

Det skal dog med det samme også siges, det ikke med sikkerhed vides om det er teleselskaberne der har blokeret for muligheden, eller det er Apple. Man kunne dog godt forestille sig, at det er teleselskaberne, da de har en naturlig interesse i, at man ringer frem for at bruge Facetime.

Som tidligere skrevet her på siden, lader det ikke til at 4G som udgangspunkt kommer til at virke her i landet, da det bruger nogle andre frekvenser, så der kommer vi sandsynligvis ikke til at få muligheden i alle tilfælde.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*