Steve Jobs biografien iSteve kommer i 2012

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Selvom man ikke lige er dedikeret Apple fan, har de fleste nok alligevel hørt navnet Steve Jobs nævnt en gang eller to.

Det er dog langt fra alle der kender historien om Apple grundlæggeren og IT Entreprenøren Steve Jobs, men det får alle nu mulighed for.

Til næste år udsendes der nemlig en officiel biograf, og denne har meget symptomatisk fået navnet iSteve: The Book of Jobs.

Der er naturligvis udsendt et utal af bøger om Jobs, men dette er den første officielle hvor Jobs selv har medvirket i processen med at skrive den.

Forfatteren til bogen er Walter Isaacson, der har arbejdet på bogen siden 2009. Han har interviewet Steve Jobs, venner, familie og sågar konkurrenter ved flere lejligheder og har dermed et indgående kendskab fra første hånd. Walter Isaacson har tidligere skrevet succesfulde biografer om Benjamin Franklin og Albert Einstin, og nu kan han altså skrive endnu en legendarisk skikkelse på denne liste.

Bogen bliver udgivet på forlaget Simon & Schuster og de har udsendt en pressemeddelelse omkring bogen, hvor det altså blandt andet bliver slået fast at “iSteve: The Book of Jobs, vil blive udgivet tidligt i 2012″.

Der er endnu ikke kommet en præcis dato for udgivelse, men det forventes altså at blive i det første kvartal af 2012 og dermed er bogen mindre end et år væk. Og selvom der nok kommer til at være samme kø som ved lanceringen af iPad 2, så er der nok ikke nogen tvivl om at bogen kommer til at sælge i flere millioner eksemplarer verden over.


Skriv en kommentar til indlæget

*