Stor ordre på vej fra US Air Force

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Apple sælger hvert år millioner af iPads til forbrugere over hele verden, derfor betyder 18.000 eksemplarer fra eller til noget heller ikke så meget i det store samlede billede. Alligevel så er det nok relativ sjældent, at de sælger et så stort antal til en kunde.

The United States Air Force har indgivet en ordre hos Apple på de 18.000 eksemplarer, hvilket har en værdi af lidt mere end 9 millioner dollars, hvilket naturligvis ikke er nogen dårlig forretning for Apple.

Selvom det lyder som en meget high-tech løsning, der kunne gemme over noget banebrydende så er det nu ikke tilfældet. Løbet af de 18.000 iPads vil US Air Force nemlig mest af alt undgå papir. iPads skal erstatte diverse manualer og de ruter piloterne har med sig, og årlig løber det op i mange millioner ark papir, og vil i længden uden tvivl være tjent rigeligt hjem ved at benytte elektroniske udgaver.

Normalvis er Apple ikke kendt for de helt store rabatter, men lidt har de nu alligevel givet til US Air Force. De har købt 32GB Wi-Fi udgaven, der normalt står til 599 dollars, men de har fået den til 520 dollars, og med 18.000 eksemplarer er det trods alt en besparelse på omkring 1,4 millioner dollars, hvilket også er værd at tage med i den hård trængte amerikanske økonomi.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*