Telenor lancerede iPad inden jul, til glæde og gavn

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Telenor har fået en stor sending iPads, og dem fik de lige op til julen, læs her om deres tanker omkring frigivelsen og den store efterspørgsel der har været i forbindelse med frigivelsen på det danske marked.


Længe ventet er den endelig landet i Danmark. Den nok mest omtalte gadget år 2010, nemlig Apple’s iPad er at finde i TELENORS butikker i julen og det nye år.

“Det er glædeligt, at vi nu op til julen, også kan tilbyde vores kunder iPad,” siger Telenors markedsdirektør Peter Berg i en pressemeddelelse. “Vi kan se, hvordan smartphones giver danskerne mulighed for at bruge verden og at samme trend gør sig gældende for tablet-pc´er der vil øge danskernes mobilitet i endnu større grad. En tendens, der helt sikkert også vil øges med iPad,” lyder det fra Peter Berg.

Såvidt vi her på AppleInfo er orienteret har Telenor som den eneste mobiloperatør fået rettighederne til at forhandle Apple’s iPad. Der vil blive rift om at få fingrene i årets nok mest omtalte gadget fra Apple og ifølge Telenor har deikke fået fingre i nok til at kunne sælge i deres egne shop i shops, som f.eks. i Føtex. I Telenords pressemedelelse fortæller de også at der kun er tale om iPads med 3G, så er du på udkig efter Wi-Fi-modellen må du handle den oversøisk.

“Med dette rigtig gode tilbud vil vi gerne være med til at skubbe til danskernesbrug af mobilt bredbånd og tablets, som vi forventer får en stor fremtid i den kommende tid. Og at vi samtidig kan belønne vores kunder med en ekstra god pris, og dermed er med til at give dem de bedste forudsætninger for at bruge verden med den teknologi, der hele tiden kommer, synes vi er glædeligt,” slutter Peter Berg i pressemeddelelsen.

Skriv en kommentar til indlæget

*