iPhone 4S dårlig i kulden

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Lige nu er det bidende koldt udenfor, hvilket du nok har bemærket. Og hvis du er den heldige ejer af en iPhone 4S, så kan det også være, at du har bemærket den ikke fungerer optimalt, og i hvert fald ikke som den plejer.

Det er heller ikke så underligt, den har nemlig bestemt ikke godt af kulden. Og rent faktisk er iPhone 4S, en af de modeller der klarer sig dårligt i en test, og allerede ved minus 5 grader begynder at fejle. Og da temperaturen herhjemme i øjeblikket mange morgener er koldere end det, kan det godt betale sig at holde telefonen i en varm lomme (helst en inderlomme i jakken).

Sammen med Nokia N9 så var iPhone 4S den model der klarede sig dårligst, og altså en af de få test, hvor Apple ikke var helt i top, som ellers har været normen det sidste lange stykke tid.

En model der derimod brillerede i testen var Samsung Galaxu S II, der også er en af iPhone 4S’s direkte konkurrenter (dog ikke når det kommer til salg). Den koreanske model begyndte nemlig først at vise svaghedstegn når det blev 30 grader koldere, og kan altså klare sig ned til omkring minus 35 grader inden den begynder at stå af. Og SÅ koldt bliver det trods alt sjældent her i landet.

Også HTC klarede sig bedre end iPhone 4S, HTC Evo 3D endte et sted midt imellem iPhone og Galaxy, da den stod af ved 20 grader, og begyndte at fejle ved minus 15.

Skriv en kommentar til indlæget

*