iPhone for en sikkerheds skyld

Apple sikkerhed

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Antallet af husstande der får alarmer af den ene og anden slags sat op er steget markant i løbet af de sidste mange år. Det er egentlig ikke fordi antallet af indbrud har været stigende i denne periode. Det er ganske enkelt bare blevet lettere at sikre sit hjem, både gennem alarmsystemer som godt hver tredje danske husstand har, eller i form af overvågning af den ene eller anden slags, som gør det mindre attraktivt at bryde ind.

Der er naturligvis store og dyre alarmsystemer, som overvågner hele dit hjem, og hvor der bliver slået alarm til enten vagtselskab eller alarmcentralen. På disse kan du med din iPhone også overvåge dit hjem, også når du ikke lige er hjemme.

Løsninger som disse er blevet uhyre populære, fordi man når man er på ferie, lige kan tjekke om huset nu også ser ud, som da man forlod det. Det er med andre ord noget der giver i sjælen, hvor man går og er en smule bekymret. Mange af dem sender billeder direkte til telefonen, hvis der er bevægelse som sensoren opfanger.

Blandt dem der tilbyder dette finder man eksempelvis Verisure, Falck og mere eller mindre alle de større andre sikkerhedsselskaber. Langt de fleste af os render hele tiden rundt med vores iPhones i vores lommer, og derfor har vi altid gang til et lille kig ind i vores hjem.

Der er dog også mange andre mere lavpraktiske foranstaltninger der vinder indpas, eksempelvis elektroniske dørspioner, hvor man kan se hvem der vil ind. Disse fås i versioner som denne (fra Låsesmed København HV Låseteknik), men kan også fås hvor man med sin iPhone eller iPad kan se, hvem der banker på døren, så man ikke lukker op for nogen, man ikke ved hvem er. Kort sagt, så kan en iPhone spiller en stor rolle i dit hjems sikkerhed.

Skriv en kommentar til indlæget

*