iPhoto til iPad hitter

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Da Apple for lige godt 10 dage siden præsenterede den nye iPad, der har været en stor succes i USA og i morgen rammer butikkerne i en lang række andre lande (heriblandt Danmark, hvis du skulle være i tvivl).

Det var dog ikke kun den nye iPad de præsenterede, de præsenterede nemlig også det populære iPhoto til iPad, og det har vist sig, at være en ganske god ide. I hvert fald er iPhoto inden for de sidste 10 dage blevet hentet mere end en million gange i App store.

Applikationen tilbyder en masse af de samme funktioner som man kender fra desktop udgaven, og det er der altså mere end en million iPad ejere der har været interesseret i at få fingrene i.

Det har været en god forretning, for selv applikationen kun koster 4,99 dollars, så skal der ikke meget hovedregning til at regne ud, at det betyder en omsætning på 5 millioner dollars for et program, der stort set var udviklet i forvejen. Eftersom det er Apple’s eget program slipper de naturligvis også for at betale de 30% til Apple som andre firmaer døjer med.

Det er heller ikke svært at forestille sig, at applikationen vil blive endnu mere populær sammen med den nye iPad, der som bekendt har et langt bedre kamera end de tidligere udgaver.

Skriv en kommentar til indlæget

*