Marvel til Ipad og Iphone

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

App Store vokser sig hele tiden større, og i øjeblikket er der mere end 300.000 forskellige applikationer. Hver dag dukker der nye og spændende applikationer frem. Det er langt fra alle sammen der er lige spændende, men nogen skiller sig dog ud på den ene eller anden måde. Eksempelvis har den amerikanske tegneseriegigant Marvel udviklet en app, der er fantastisk hvis man er glad for tegneserier eller superhelte.

Applikationen, der slet og ret hedder Marvel Comics gør det muligt, at holde sig opdateret med de nyeste tegneserier eller fuldende bagkataloget. Der er flere hundrede at vælge imellem. Lige meget om du er tilhænger af Wolverine, X-men, De Fantastiske Fire, Spider-Man eller nogen helt andre er der rig mulighed for at udforske universet.

Når man har hentet applikationen (der er gratis) har man mulighed for at købe adgang til Marvels enorme superhelteunivers. Når du har downloaded en udgave, kan den beskyttes så du altid kan hente den igen gratis, hvis du skulle miste den på den ene eller anden måde.

Marvel Comics er tilgængelig i App Store og kan bruges til Ipad, IPhone og Ipod Touch.

Skriv en kommentar til indlæget

*