Paul & Percy nomineret til Nordic Game

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Vi har tidligere skrevet om det stærkt vanedannende Paul & Percy her på Appleinfo, og det er med stor glæde, at vi kan ønske et foreløbigt tillykke til gutterne bag spillet.

Paul & Percy er nemlig blevet nomineret til en pris i kategorien Best Nordic Innovation Award til Nordic Game, hvor de også var nomineret sidste år i kategorien Nordic Indie Sensation.

Det bliver dog givetvis ikke nogen walkover for Kipper Digital at slå alle konkurrenterne af banen. De er nemlig  oppe mod nogen af de helt store, blandt andre Lego og deres Life of George.

Det er tre danske studerende fra IT-Universitet der står bag spillet. Til at begynde med var det udelukkende et online spil til computer, men i takt med at populariteten sted, blev det også udsendt til iPad.

Spillet handler om de to gentlemen Paul & Percy, der får stjålet deres kager. Som spiller skal er ens opgave, gennem et klassisk puzzle at frem til kagerne så Paul & Percy kan få dem tilbage.

Det lille underholdende spil Paul & Percy koster kun 18 kroner.

Spillet kan købes her

Skriv en kommentar til indlæget

*