Se “glemt” Jobs interview her

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der har altid ligget mange Steve Jobs interviews og filmklip på youtube. Efter hans død i sidste måned er der dukket flere og flere gamle, og ikke mindst relativ sjældne interviews op.

Nogen af dem er yderst interessante, mens der også er en lang række mildest talt ligegyldige imellem. Et af de mest interessante er et interview, som han gav til Robert Cringley tilbage i 1995.

Hele interviewet varer intet mindre end 70 minutter, og ser nu ud til at blive vist i en række udvalgte amerikanske biografer under titlen “Steve Jobs: The Lost Interview”. Det var en del af den serie der hed “Triumph of the Nerds”, men det var kun omkring 10 minutter af det samlede interview der blev vist, men nu vil resten altså også snart kunne ses.

Angiveligt forsvandt masterbåndet med Jobs interviewet, hvilket skulle være grunden til at det aldrig blev sendt. Men nu er det bånd altså dukket op, og derfor kan Steve Jobs fans se frem til en stor oplevelse når filmen bliver sendt i et par amerikanske biografer og senere også tv.

9to5mac har bragt 50 minutter af interviewet, og det kan du se her.

Skriv en kommentar til indlæget

*