Social aktivitet hitter på app store

Man kan sagtens hygge sig helt alene med sin Ipad eller Iphone. Der er timevis af underholdning gemt i de fantastiske maskiner, ikke mindst i de mange apps der findes på markedet. Alligevel er vi mange, der gerne vil bruges tiden på at kommunikere med andre. Dette vidner de mest populære Apps fra 2010 også om.

I 2010 blev den mest populære gratis applikation til Ipone og Ipad nemlig ikke overraskende Facebooks. Det er dog ikke kun Facebook, der er populær når det kommer til sociale applikationer.

Nummer to på listen over de mest populære apps er nemlig Skype, mens tredjepladsen indtages af konkurrenten Microsoft med deres Windows Live Messenger.

Kigger man på fjerdepladsen, over de mest populære gratis apps i 2010 finder man Talking Tom Cat. Den lille hyggelige applikation hvor man kan kæle katten Tom, hive ham i halen eller måske prikke til ham, er blevet uhyre populær, og er altså den fjerde mest downloadede i 2010.

Nummer fem på listen er musiktjenesten Shazam, der kan genkende sange og hvor det samtidig er muligt, at høre 30 sekunder fra de sange som applikationen genkender.

Hent Shazam her

Skriv en kommentar til indlæget

*