Steve Jobs afviser af stoppe

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Forleden kom Apple med det bedste kvartalsregnskab nogensinde. Regnskaber viste blandt andet et overskud på omkring 40 milliarder, hvilket ikke mindst skyldes, at der i perioden er solgt over 20 millioner iPhones.

Selvom dette burde være fantastiske nyheder for alle i Apple organisation, er der dog stadig en smule intern uro.

I hvert fald forlyder det, at der har været flere møder blandt bestyrelsesmedlemmer der ønsker at Steve Jobs trækker sig tilbage.

Det er naturligvis ikke på grund af de resultater der er er blevet præsenteret, at de er ultilfredse med Jobs. Det er derimod hans helbred der bekymrer dem, og grunden til de mener han burde stoppe.

Hvis man spørger Steve Jobs er der dog ikke tale om andet en rygter, og han er ikke sen til at afvise at der skulle være nogen som helst hold i rygterne om at han skulle være på vej ud, selvom han mest har været sygemeldt de sidste par år.

Overfor Wall Street Journal kalder hans slet og ret rygterne om hans mulige fratræden for noget værre ævl. Hvem der har ret må tiden vise, men skulle Jobs stoppe, bliver hans afsløer sandsynligvis Tim Cook, der alligevel har passet Apple det sidste lange stykke tid som fungerende direktør.

Skriv en kommentar til indlæget

*