Steve Jobs biografi hitter

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Det kommer nok ikke som den helt store overraskelse, at der er stor opmærksomhed omkring Walter Isaacsons officielle Steve Jobs biografi, der netop er kommet i handlen i USA.

Den har kun været tilgængelig et par dage, men den er allerede at finde på toppe af alle salgslister, både i de fysiske butikker, men bestemt også på de mange online forhandlere, hvor den også hitter som e-bog, hvilket nok ville have glædet Jobs.

Hos Amazon er bogen naturligvis gået direkte nummer et på deres salgsliste, og selvom der kun er et par måneder tilbage af året, så siger en talsmand fra Amazon i følge Reuters, at bogen meget vel kan gå hen og blive den mest solgte i år.

Der er naturligvis mange grunde til at bogen er blevet et stort hit. Det skyldes dels at Steve Jobs nu engang var den han var, nemlig en af verdens mest visionære ledere, der stod i spidsen for et af verdens absolut mest omtalte selskaber.

Men også fordi den kommer med en længere række afsløringer omkring Steve Jobs, der ikke kun er for det gode, men også omkring hans specielle måder at lede på, hans foragt overfor Google og hvordan han mente Bill Gates var en mand uden fantasi – lige præis den slags ting der sælger bøger.

Bogen der er skrevet af Walter Isaacson, blev lavet i samarbejde med Jobs, og er baseret på mere end 40 interviews med den nu afdøde Jobs, hvoraf det sidste interview fandt sted så sent som i august.

Der er nok heller ikke den store tvivl om, at bogen kommer til at ligge under rigtig mange juletræer i hele verden. ( Eller i hvert fald de steder hvor man holder jul).

  • Jeg er selv godt i gang med den engelske version af bogen, og den kan godt anbefales. Det er en af de bedste biografier, jeg har læst i mange år, så husk at skrive den på julegavelisten i år ;o)

Skriv en kommentar til indlæget

*