Stor rabat til Apple ansatte

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Apple har ry for at behandle sine topchefer yderst glimrende, og er ikke bange for at udbetale store bonusser, når det går godt. I øjeblikket må det siges, at det går rigtig godt, da de lige har præsenteret det største kvartalsoverskud nogensinde.

Og denne gang er det ikke kun topcheferne der skal mærke det. Alle ansatte får nemlig nu et tilbud om at købe Apple produkter med nogle gevaldige rabatter (i hvert fald alle ansatte i USA).

Normalt får de omkring 25% på hardware, men nu bliver der indfør en ny rabat. De ansatte kan nemlig få 500 dollars rabat på en Mac computer eller 250 dollars rabat på en iPad. Og med de amerikanske priser in mente, så svarer rabatten på henholdsvis 500 og 250 dollars til næsten 50% alt efter hvilken model der vælges naturligvis. Derudover skulle rabatten rent faktisk være udover de 25% de i forvejen får, hvilket også er grunden til at det kan kan benyttes én gang hver tredje år.

Det er dog ikke en rabataftale er kan benyttes ubegrænset og af alle. Der er nemlig nogle krav og regler. Eksempelvis skal den ansatte have været hos Apple i mere end en måned, og så kan tilbuddet kan benyttes én gang hver tredje år.

Det vides ikke om et lignende tilbud er tilbudt til de relativ få ansatte Apple har i Danmark. Men i USA kan de ansatte gøre brug af tilbuddet fra juni.

Skriv en kommentar til indlæget

*