20% på covers til iPhone, 10% på reparation

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Vi elsker alle vores iPhones, men vi ved også at vi skal passe godt på dem, hvis de ikke skal gå i stykker. Og her på Appleinfo vil vi godt slå et slag for beskyttelsen af alle “i” produkter. Der findes mange forskellige former for covers til iPhones, hvor nogen af dem beskytter hele telefonen, mens andre kun beskytter skærmen, det vigtigste er, at du finder den der passer til dine behov.

Vi har derfor indgået et samarbejde med cover webshoppen iCovers der sælger iPhone 4 covers, 4S og 3G covers. Det betyder at du lige nu kan få hele 20% på alt i shoppen, og så skal du ikke en gang tænke på fragt, da denne er inklusiv i prisen.

Skulle uheldet være ude tilbyder iCovers også iPhone reparationer, hvor du kan få skiftet glasset, batteriet, højttaler, mikrofon eller knapperne. Fra i dag og de næste to uger kan du få 20% rabat i hele shoppen og 10% på reparationer.

Du skal bare oplyse bare oplyse rabatkoden “appleinfo” når du går til kassen i bestillingen af dit nye cover, eller oplyse at du har hørt om iCovers gennem Appleinfo hvis det drejer sig om en reparation af din iPhone.

Skriv en kommentar til indlæget

*