Apple “bekræfter” iPhone 5 og iPad 3

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der er nok ikke mange, der er i tvivl om, at Apple kommer med en iPhone 5 en gang i fremtiden. Selv har Apple på nuværende tidspunkt ikke bekræftet dette, det vil sige, at det har de ikke gjort – før nu. På flere amerikanske hjemmesider såsom 9to5mac.com og Macrumors.com er der nemlig kommet rimelig kraftige beviser på dette.I den nyeste version af af iOS 5.1 der er lavet til udviklere, gør de i hvert fald ikke meget for at skjule at der er nye modeller på vej. Og det er ikke kun en ny iPhone, der er på vej. Der kommer også en nye version af iPad, hvilket nok heller ikke kommer som den helt store overraskelse.

Koden som man kan se nederst her på siden viser, at der både arbejdes på en iPhone 5 og en iPad 3, og det har naturligvis fået de opmærksomme Apple fans op af stolene.

Nyheden kommer desuden ovenpå, at det for få dage siden kom frem at Hitachi og Sony angiveligt har modtaget ordrer på skærme til den kommende iPhone, og at disse efter sigende skulle være på 4 tommer.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*