Apple får australsk dom imod sig

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Hvis man vil have det fulde overblik over sagerne mellem Samsung og Apple, er det med at holde tungen lige i munden. For de har sager kørende på stort set alle kontinenter og bruger hver måned flere millioner på sagsomkostninger.

Der er dog ikke meget der tyder på, at vi skulle være ved, at have set enden på det, og nu har Apple fået en lille kendelse i mod sig i Australien.

Dommeren Annabelle Bennett har nemlig krævet, at Apple viser alle deres kontrakter med det australske teleselskaber, der forhandler Apple produkterne.

Angiveligt mener Samsung, at Apple har krævet, at selskaberne ikke må sælge Samsungs produkter hvis de vil have iPhone, iPad osv på hylderne. Og de kontrakter har dommeren altså nu krævet fremlagt.

Andrew Fox, der er en Apple’s mange advokater har ikke overraskende afvist, at der skulle være noget som helst om sagen, og udtaler at Samsungs nyeste krav er en “fiskeekspedition”.

Tidligere på måneden krævede Samsung at se programmeringskoderne til iPhone 4S, da de også mente at denne brød nogle patenter. Angiveligt skulle Apples juridiske afdeling have afleveret mere end 200 siders ren kode til Samsung, men havde undladt en enkelt fil, som Samsung nu prøver at få fat på.

Med andre ord er det ikke noget der tyder på at dette eventyr på advokaterne stopper.

Skriv en kommentar til indlæget

*