Apps til boligen

apps til hjemmet

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

I maj 2017 var der mere end 2,2 milioner apps tilgængelig i Apples Appstore. Tallet stiger og stiger og i denne artikel tager vi et kig på den mange forskellige Apps til boligen og hvad disse kan gøre af gavn. Læs med her.

Nye gardiner til boligen?

Nu er der mulighed for at slippe for at blive slæbt med ud og se på gardiner, eller ringe efter de såkaldte gardinbusser, som har været meget populært. Der er nemlig udviklet en app, som kan hjælpe med at vælge nye gardiner til hjemmet. For man behøver ikke altid vælge traditionelle gardiner, som rullegardiner eller lamelgardiner. Men vi vil gerne se hvordan en eventuel ny gardinløsning vil se ud, inden vi beslutter sig. Med Appen Kresta Blinds, har du mulighed for at tage et billede af dine vinduet og se hvordan det ville se ud med forskellige gardiner. Derefter kan du swipe frem og tilbage og op og ned og vælge mellem de mange forskellige muligheder. Med Appen behøver du ikke nødvendigvis at købe, men det giver dig en nem mulighed for at sammenligne forskellige gardiner.

Ny indretning i hjemmet?

Med Appen app er Room Planner, har du mulighed for at indrette flere forskellige rum i boligen. Du kan på din mobil placere møbler og andre elementer, på forskellige med og dermed få et overblik over, hvordan møblerne skal stå. Room Planner har mange slags møbler og køkkenelementer, som du kan placere netop som du vil. Du vil også kunne se rummet i 3D.

Farveguide til hjemmet?

Har i svært ved at beslutte hvilke farver, væggene skal have eller måske overvejer i at male huset? Til denne hjælp, kan du downloade farveguide-appen er fra Flügger. App’en er rigtig god og du har mulighed for at tage farveviften, hvor du kan swipe i farveudvalget. Det er en del nemmere end at stå med den tunge vifte, end man plejer at stå med fra maleren.

Skriv en kommentar til indlæget

*