Er din skærm gået i stykker – du er ikke den eneste

reperation af telefon

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der er uden tvivl mange, der har prøvet at få ødelagt skærmen på deres iPhone eller iPad. For selvom glasset er stærkt og hele tiden bliver stærkere, så findes der et væld af ting, de ikke kan holde til. Det er eksempelvis en dårlig ide at tabe dem på et gulv fra en meters højde, ligesom man ikke skal tabe den mens man løber, eller ud af lommen mens man sidder ned.

Ja, der er mange måder det kan gå galt på, og det gør det for rigtig mange. Der er en kæmpe industri inden for reparation af iPhone og der findes mange hjemmesider og butikker der tilbyder af skifte skærme, og hvad der ellers måtte være gået i stykker. Det giver sig selv, at det ikke er dækket af garantien, hvis du selv taber din iPhone, så den går i stykker. Her er det din forsikring eller sig selv, der skal betale. Det er vigtigt du vælger et sted, der bruger de originale dele, hvis du vil have en reparation, der holder og er pengene værd.

Det koster alt mellem 300 og et par tusinde kroner at få skiftet glas på telefonen, hvilket afhænger af modellen. De nyeste modeller har funktioner som force touch og lignende, hvilket betyder, at det ikke er lige meget hvilken type glas der kommer på, og her er det blevet dyrere at få udskiftet.

Undersøgelser viser da også, at det langt fra er alle der vælger at få lavet deres skærm, hvis uheldet skulle være ude. Faktisk er det tæt på hver fjerde der går rundt med en skærm, der er gået en smule i stykker. Det er naturligvis belejligt at spare pengene på en reparation, det kan dog hurtigt blive et dyrt valg. Er der tale om en større skade, er telefonen nemlig meget mere udsat for støv og skidt, hvilket hurtigt kan dræbe den skrøbelige teknik.

Så selvom det kan virke dyrt, er det en god ide at få det lavet, medmindre du har planer om at skulle udskifte i en nær fremtid.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*