Gode apps til skituren

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Sæsonen for skirejser er stadig over os, og der er mange tusinde danskere der valfarter til sydens eller nordens bjerge for at stå på ski og nyde sneen og farten. En af de ting som alle helt sikkert med på deres ferie, er deres iPhone. Mange har den bare med i skijakken eller bukserne, og tager den kun op hvis de skal tage et billede, eller lige skal smide et billede på sociale medier. Det kan være en god ide at kigge efter nogle skibukser eller jakke, der har en lomme, hvor din iPhone er lidt beskyttet.

Med de rette apps kan man dog få meget mere ud af sin iPhone end det. Da der er millioner af mennesker, der står på ski, er der naturligvis også et kæmpe marked for disse. Det er derfor heller ikke så overraksende, at der findes mange hundrede apps til formålet. Det er dog langt fra alle sammen der er lige anvendelige. Vi har her fundet et par gode, der er sjove at have installeret på din iPhone.

Ski tracks

En af de mest populære apps, der er på markedet er Ski Tracks. Den bruger telefonens GPS, og ikke data. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om brug af data eller manglende signal for den sags skyld. Ski Track, gør det som navnet antyder, den tracker. Alt fra hvor højt du er oppe, hvor langt du har stået og ikke mindst hvor hurtigt, og den er præcis. App’en koster 9 kroner og er “alle” pengene værd.

Ski School – for nybegynderne 

Skiskole kan være dyrt, og ofte er der fyldt med børn. Ski school er en app, der kan hjælpe dig med at lære de basale ting, hvis du er ny på ski. Den er fyldt med små videoer der viser hvordan man skal gøre forskellige ting. Den findes i en gratis og fornuftig udgave. Hvis man vil have det lidt mere detaljeret, findes den også i en advanced, hvor prisen er 45 kroner. Her er der flere lektioner og flere videoer.

YR.no

En anden app, der er god at have med er vejr app’en YR.no der er blandt de absolut mest pålidelige på markedet. Vejret kan have stor betydning og kan ofte ændre sig hurtigt, så det er godt at kunne følge med hele tiden i hvad der er i vente.

Lokale apps

Der findes mange af de større skisportsområder, der har deres egne apps med vejrudsigter, pistkort osv. Det kan derfor altid være en god ide at tjekke dette, alt efter hvor man skal hen.

Skriv en kommentar til indlæget

*