Gode gadgets til din iPhone

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

En iPhone er for langt de fleste af os et fuldstændigt uundværligt redskab i dagligdagen. Det er vores telefon, det er vores email, det er vores internet, vores adgang til resten af verden, og det er bare lidt af det. Der findes stort set ikke det, der ikke kan klares med en iPhone, men det betyder ikke, at den ikke kan blive lidt bedre.

En af de måder den kan blive bedre er med apps ellers fysiske gadgets, der udvider dens anvendelsesområde og dermed gør den endnu mere anvendelig. Apps er et helt kapitel for sig selv, og det er næsten umuligt at finde ud af hvor man skal starte og hvor man skal slutte. Det kan være alt fra Netbank, til vinscanneren Vivino, Mobilepay, Momondo og listen fortsætter i nærmest en uendelighed af både gratis og betalte apps.

Her vil vi dog gennemgå en lille række af de gadgets, der kan være med til at gøre din iPhone endnu sjovere, og nogle der er decideret uundværlige.

Powerbank

Den første kan knapt kaldes en gadget mere, og for mange af os er den ganske uundværlig, da batteritiden på en iPhone som de fleste nok er klar over, ikke er voldsomt imponerende, hvis man benytter den meget. Derfor er en powerbank også en uundværlig ting, hvis du er meget på farten. Med en powerbank kan du oplade din telefon en eller flere gange, alt efter hvilken version du vælger. Du finder et stort udvalg af powerbanks her.

Til cyklen eller bilen

Det er efterhånden blevet lidt af en folkesport at cykle mountainbike eller generelt at cykle, som er blevet mere og mere populært i den brede befolkning. Din iPhone kan sagtens bruges som GPS til både at måle hastighed, højdemeter og ikke mindst rute. Du kan købe holdere, og beskyttelse til din iPhone på eksempelvis Amazon, så du ikke behøver købe yderligere udstyr.

Det samme kan gøre sig gældende til bilen, hvor du kan købe en holder, så du ikke behøver købe en seperat GPS, men kan bruge dine telefon i bilen. På den måde kan du også bruge den som håndfri, og dermed ikke bryde loven ved at tale i telefon mens du kører.

Apple watch

Når det handler om iPhone og Apple kommer man heller ikke uden om, at Apple watch er en af de absolut fedeste gadgets der kan fås til iPhone. Nogen vil mene, at der er en overflødig og bekostelig ekstra ting, men når du først har vænnet dig til at bruge det, er der ingen vej tilbage. Muligheden for at læse beskeder, høre musik, se opkald og alle de andre funktioner bliver hurtigt uundværlige. Apple watch kan ikke overraskende købes hos Apple.

Som overvågning

Du kan købe små kameraer der kan opsættes med wifi og lignende, hvor du kan følge med i hvad der sker. Det kan være, at du vil bruge det som overvågning i forbindelse med indbrud og lignende, men det kan også være, at det er noget mere uskyldigt som eksempelvis babyalarm. Hvis det er til indbrud kan er det typisk noget, der er en del af del af din tyverialarm, hvis du har sådan noget. Hvis det er som babyalarm, kan du blandt andet købe det hos Only4kids.dk

Bedre lyd

Der findes et væld af mindre højtalere, som du kan bruge til at få bedre lyd ud af din iPhone, der med stor sandsynlighed er din primære kilde til musik. Du kan købe en masse fornuftige højtalere til få hunderede kroner, hvis det er til almindelig brug. Er det fordi de skal erstatte dit anlæg skal der lidt mere til, og så skal du op og betale lidt mere, alt efter hvor kræsen du er med lyden.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*