Hvor får man den billigste iPhone 7?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Alle os der er vilde med Apple, ved at produkterne ligger i den dyre ende, hvilket naturligvis hænger sammen med at kvalitet som bekendt koster. Det var også Apple der fik danskerne til at holde op med kun at ville betale et par kroner for mobiltelefoner og begyndte at betale tusinder af kroner for en ny smartphone. I dag koster en iPhone 7 plus omkring 8000 kroner, hvilket vi glædeligt giver.

Der er dog stadig nok ikke mange, der er interesseret i at betale mere for deres nye iPhone end de bliver nødt til. Teleskaberne giver lidt rabat ved køb af telefonen, hvis man tegner et abonnement hos dem samtidig. Ofte er disse abonnementer i den absolut dyre ende, da selskaberne ikke tjener alverden på Apple produkter, og de derfor ikke kan tjene meget på disse, og derfor skal tjene dem på abonnementerne.

Alligevel er det bestemt ikke ligegyldigt hvor man køber sin nye iPhone, hvis man gerne vil have den til den absolut billigste pris. Selvom priserne lyder forskellige er der dog sjældent den helt store forskel, hvis man ser det over 6 måneder.

Som du kan se i nedenstående grafik fra Mobilkunden.dk er der en forskel på op mod ca. 700 i købsprisen, men når man tager hele perioden på 6 måneder med er forskellen på ganske få hunderede kroner. Du kan sammenligne priser på flere iPhone modeller her, men tendenserne er typisk de samme.

 

skaermbillede-2016-10-24-kl-15-20-08

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ofte er den bedste måde at spare penge på sin iPhone heller ikke nødvendigvis på den måde, men ved at vælge det abonnement, der rent faktisk passer til dit behov. Der er nemlig mange, der betaler for meget mere end de har brug for, og derfor i sagens natur også kommer til at betale meget mere hver måned, end de egentlig behøvede.

Skriv en kommentar til indlæget

*