iPhone 7 gør INTET for Apple aktien

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Forleden blev den nye iPhone fra Apple, iPhone 7 præsenteret. Der er allerede skrevet en masse om modellen, der blandt andet byder på en langt hurtigere processor, et langt bedre kamera og et farvel til minijack, der bliver erstattet af Apples eget lightning indgang. Du kan læse alt om den nye iPhone på Apple’s hjemmeside – priserne på iPhone 7 kan du finde her.

Lad det være sagt med det samme, at der var ikke de store overraskelser forbundet med lanceringen. Måske var det også derfor at aktiemarkedet ikke reagerede på præsentationen, som ellers plejer at være kutyme. Aktien steg med 0,6%, hvilket mildest talt er det samme som ingen reaktion i forhold til hvor stor en begivenhed det ellers plejer at være.

I morgen starter forudbestillinger på telefonen så, hvilket betyder at Apple i løbet af ganske få dage vil komme med en eller anden indikator for hvor mange der er blevet købt i de første dage, især hvis der er solgt mange. Dette kommer utvivlsomt til at have en meget direkte effekt på aktierne.

Apple annoncerede for kort tid i samme ombærring, at antallet af solgte iPhones nu har rundet en milliard, hvilket naturligvis siger en lille smule om den enorme succes for telefonen og selskabet bag den.

Skriv en kommentar til indlæget

*