Facebook bliver hurtigere på iPhone

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Alle (eller i hvert fald mange) der har Facebook’s applikation til iPhone ved, at den ikke altid er lige hurtig. Men det bliver der nu lavet om på, til stor glæde for alle der hader at vente.

I følge Nick Bilton fra The New York Times, som har haft mulighed for at prøve den nye applikation, så ligner applikationen til forveksling den nuværende applikation, og forskellen skal da også kun findes i hvor hurtig den er.

Den nye version vil være bygget på en anden måde i kodningen, primært ved hjælp af Objective-C, hvor der i den nuværende version er brugt meget mere HTML5, og dette sammenligner Bilton med, at putte en SmartCar motor i en Ferrari.

Ved udelukkende at benytte Objective-C kan applikationen fuldt ud udnytte den hardware, der sidder i iPhonen, og dermed bliver applikationen også hurtigere, derudover vil den  skulle hente langt færre mængder data fra internettet hvilket altså gør den betragteligt hurtigere.

Der er endnu ikke sat en dato på lanceringen, og Facebook har da heller ikke selv udtalt sig omkring sagen. Men ifølge Bilton kommer den modificerede udgave i løbet af juli.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*