Google fjerner Siri for Android

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

En af Apple’s helt store forcer omkring iPhone 4S er den stemme styrerede personlige assistent Siri. Og selvom det måske ikke var Apple, der fandt på ideen omkring Siri, så er det stadig dem der har rettighederne – i hvert fald til navnet.

Derfor kommer det heller ikke som den helt store overraskelse, at Google meget hurtigt valgte at fjerne applikationen Siri for Android i deres Android market.

Det var udvikleren Official App, der havde gjort applikationen tilgænge i Android Market, hvor applikationerne ikke skal forhåndsgodkendes ligesom det er tilfældet i App Store. Ikke nok med at Google fjernede Siri for Android, så fjernede de også alle andre applikationer fra udvikleren med det ellers meget troværdige navn.

Der var ikke overraskende også mange, der troede at der rent faktisk var tale om en officielt Siri applikation til Android modeller, og i den korte tid den var tilgængelig skulle der angiveligt have været langt over 1000, der nåede at downloade og installere den. Indtil videre melder historien ikke noget om, hvor godt den rent faktisk fungerede og ikke mindst om den rent faktisk fungerede.

Skriv en kommentar til indlæget

*