iOS 5 – whats new

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Da en meget tynd Steve Jobs forleden præsenterede det nye mobile styresystem iOS 5, var der millioner af Apple addicts verden over der spændte fulgte begivenheder.

Vi giver her et lille overblik over, hvad der er sket af nye tiltag i det nye system. Eftersom der ifølge Jobs er mere end 200 ændringer er det dog kun de allermest væsentlige der er fundet plads til, resten må du læse dig til andetsteds.

En af de ting der springer i øjnene er, at Twitter kommer til at få en fremtrædende rolle i det nye system. Der kommer nemlig til at være en integreret app, så hvis man ikke allerede bruger Twitter, er der en god mulighed for at komme i gang.

En anden ting der også bliver bedre, hvilket mange har sukket efter er, at kameraet bliver væsentlig hurtigere, det bliver hurtigere at tage billeder, der er nye muligheder for auto fokus, og der er endda også nye redigeringsmuligheder.

Mail systemet har generelt ikke fejlet noget i nogen af iOS udgaverne, men i iOS5 bliver der alligevel forbedret på dette punkt. Det er tiltrængte features, der eksempelvis gør det muligt at flagge modtagere og afsendere.

Desuden er det som ventet nu ikke længere nødvendigt at bruge en iTunes konto og en computer for at opdatere og registrere sin iPhone, det hele kommer til at foregå gennem luften. Man SKAL altså ikke længere have mulighed for at koble sin iPhone eller iPad sammen med iTunes, og dermed behøver man ikke længere ekstra maskine. Med andre ord så kan ens iPad nu “stå alene”.

Der er uendelig mange muligheder i det nye system, og hvis man gerne vil vide mere, kan det varmt anbefales at slå et smut forbi Apple’s hjemmeside hvor der står meget, meget,meget mere om iOS5

2 Comments

Skriv en kommentar til indlæget

*