Slut med snyd i App Store

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Ligesom man ved hjælp ag søgemaskineoptimering kan hjælpe sig frem i søgeresultater, er det også muligt at få en mere gunstig placering for sine applikationer i App store.

Egentlig burde det kun være de mest solgte og downloadede applikationer, der topper listerne, men det er muligt at ændre lidt på koderne og dermed komme ind på disse lister. Det er der flere firmaer der har specialiseret sig, og dermed skaffe eksponering af app’s på en falsk baggrund.

For 5000 dollars kunne apps således komme ind på listerne, selvom det hverken var det mest downloadede, nyeste, købte eller andet der rent faktisk retfærdiggjorde dets placering på listen.

Ikke overraskende er det ikke noget, der er faldet i god jord hos Apple, og derfor har de udsendt en advarsel om at bruge disse firmaer til at skaffe sig eksponering i App store på en “ulovlig” baggrund. Apple truer med, at udviklerne kan miste deres Apple Udvikler Program, og derfor ikke vil kunne udgive applikationer.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*