Sony i direkte konkurrence med iTunes

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

I lang tid var iTunes det eneste alternativ til musikafspilning i iOS modeller som iPhone og iPad. Hvis man ville høre måske, var med derfor i sagens natur nødsaget til at bruge Apple eget program iTunes.

Sidste år skete der dog nogle ændringer, og det blev eksempelvis muligt at bruge Spotify, hvilket mange har valgt. Nu kommer der endnu et alternativ, og denne gang kommer det fra en mere direkte konkurrent.

Sony vil nemlig lancerer deres musiktjeneste Music Unlimited til iOS, og dermed gøre det muligt for Apple brugere at benytte tjenesten og dermed måske gå væk fra iTunes.

Tjenesten der koster 4 eller 10 dollars alt efter hvilken ydelse man vælger, gør det muligt at vælge mellem mere end 15 millioner numre kvit og frit (når gebyret altså er betalt).

Generelt er tjenesten meget lig Spotify, men med Sony i ryggen er det nogle helt andre kræfter der står bag. Tim Schafft der er chef for Sony Network Entertainment siger, at de med tjenesten vil gøre det muligt for ikke-kunder, at se fordelen ved at vælge et Sony produkt i fremtiden.

 

 

Skriv en kommentar til indlæget

*