Steve Jobs gik ikke ind for apps

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der er nok ikke mange af os, der kunne forestille sig hvordan vi skulle klare os uden de mest brugbare applikationer, der fylder så meget af vores smartphones. Hvis det stod til Steve Jobs var det dog aldrig blevet sådan.

Dybest set gik han nemlig ikke specielt meget ind for 3. parts applikationer, da han ikke mente Apple har i stand til at klare alle de udfordringer, der er forbundet med disse. Det er blot en af de mange afsløringer, der kommer frem i den bog, der er i handlen senere på måneden skrevet af Walter Isaacson.

Apple er som bekendt gået ind på markedet for apps, og det er nok ikke noget de har fortrudt. I hvert fald har det vist sig, at være en gigantisk milliardforretning for dem

Der kommer uden tvivl mange nyheder og afsløringer frem om Jobs, når bogen kommer i handlen. Det er blandt andet tidligere også kommet frem, at Steve Jobs havde et brændende ønske om at ødelægge Android, da han mente hele systemet var baseret på ideer, de havde stjålet fra Apple.

Skriv en kommentar til indlæget

*