10.000.000.000 downloads i app store

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der går stort set ikke en dag, hvor Apple ikke når en eller anden milepæl. I sidste uge kunne de annoncere det største overskud nogensinde, og nu er endnu, endnu, endnu en milepøl nået. Denne gang er det app store der genstand for opmærksomheden.

I lørdags kunne Apple nemlig meddele, at det tal de har nærmet sig så længe er nået. Der er nemlig sket 10 milliarder downloads fra App store, det beløb skal vist lige skrives med tal for at man virkelig kan forstå det 10.000.000.000 downloads.

Det har været en meget stor begivenhed for Apple, og de har i flere uger haft en tæller på App store, der har vist hvor langt der var til målet.

Som en sidegevinst havde de også udlovet et gavekort på 10.000 dollars til Itunes til den kunde der downloadede applikation nummer 10 milliarder. Det var altså en ganske god forretning, da en engelsk pige hentede den gratis appllikation Paper Glider, og til gengæld fik et gavekort til Itunes.

Skriv en kommentar til indlæget

*