Mange Android ejere vil hellere have iPhone

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Langt de fleste iPhone ejere er yderst tilfredse med deres valg af telefon. Om det er deres tilfredshed der smitter af, eller det er noget andet der spillet ind skal være usagt. Men faktum er, at det lader til alle helst vil have en iPhone.

Den amerikanske telegigant Verizon har lavet en undersøgelse blandt deres kunder. De lavede undersøgelsen inden de lancerede den populære iPhone 4 på deres netværk. Og i denne undersøgelse svarede god halvdelen af de adspurgte BlackBerry og Android ejere, at de kunne være tilbøjelige til at vælge Apple frem for deres nuværende mærke.Omkring hveranden i undersøgelsen sagde at de ikke blot overvejede det, men at det var meget sandsynligt at deres næste model blev en iPhone.

Det er naturligvis gode nyheder, og Verizon kunne da også allerede efter en dag melde alt udsolgt af iPhone, men forventer naturligvis at få flere på lager hurtigst muligt.

Indtil videre er det AT&T der har haft salget af iPhone i USA, men i de forgangne uge blev det også muligt at købe den med Verizon.

Skriv en kommentar til indlæget

*