Android overgår Apple i trafik i USA

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Generelt har Apple iPhone brugere, været meget flittige til at benytte internet på mobilen, og langt den meste trafik er derfor også kommet fra iOS apparater, men nu er der sket et lille skift, og Android har overtaget tronen.

Således stod Apple for 34,1% af al den mobile trafik i USA, hvilket var et lille fald, og da Android samtidig steg var det nok til at indtage den samlede førsteplads foran Apple, hvilket de sikkert ikke har noget imod.

Her i Europa holder Apple sig dog stadig stensikkert på førstepladsen med en andel på hele 42,6%, hvilket er langt foran Android der i det forgangne år på disse breddegrader havde 25,5% af trafikken.

Apple har registreret det højeste antal solgte iPads og iPhones nogensinde, alligevel kommer faldet ikke som den helt store overraskelse. Der kommer flere og flere Android produkter på markedet og der findes flere hundrede forskellige, mens Apple som bekendt kun består at en lille håndfuld forskellige iPhone modeller.

Det vil naturligvis også sige at Apple brugere stadig er langt mere flittige til at bruge datatrafik, da der er langt færre iPhones i omlød end der er Android modeller i det store samlede regnskab.

Skriv en kommentar til indlæget

*