Apple ansætter folk til iPhone 5 salg?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

I øjeblikket leder Apple i USA efter flere ansatte til deres butikker på det amerikanske kontinent. Det betyder, at en masse tidligere ansatte har fået mails hvori Apple tilbyder dem at blive ansat igen i en tidsbegrænset stilling.

Det forlyder ifølge hjemmesiden macrumors.com at Apple tilbyder en masse  personer, der tidligere har været ansat, at blive genansat i perioden 15 august til 15. september.

Perioden er normal meget travl da det er tidspunktet hvor de mange tusinde studerende begynder deres studier, hvilket ofte betyder nye smartphones, nye computere osv.

Der er dog heller ikke nogen tvivl om, at mange mener det er på grund af iPhone 5, at Apple er begyndt at ansætte folk til den periode, da det har forlydt at den bliver lanceret i september.

Indti videre har Apple ikke kommenteret på rygterne. Og der er nok også en grund til, at de tilbyder stillingerne til tidligere ansatte og ikke laver store jobopslag.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*