Apple dominerer top 20

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

At Apple står bag de mest populære telefoner i Danmark, kommer nok ikke bag på særlig mange. Lige siden Apple første gang lancerede en iPhone tilbage i 2007 har udviklingen kun gået en vej. Det første år Apple var på banen med en telefon blev der solgt omkring en million iPhones, hvilket var mange for 10 år siden. Solgte Apple en million iPhones af en ny model i dag er der nok ikke nogen tvivl om, at aktierne ville styrtdykke. Inden iPhone 7 udkom havde solgt Apple intet mindre end en milliard eksemplarer af deres iPhone.

Når Apple sender en ny model på markedet bliver der solgt millioner og atter millioner hver eneste måned, og især i Danmark har Apple virkelig godt fat i forbrugerne, der er vilde med produkterne med det lille karakteristiske logo og ikke mindst samspillet mellem en iPhone og alle andre Apple enheder som iPad og MacBook, iMac og hvad de ellers måtte hedde.

Mobilkunden.dk der sammenligner priser på mobiltelefoner uden mobilabonnement har lavet en oversigt over de 20 mest populære smartphones lige nu, og der ikke skyggen af tvivl om, at listen domineres klart af Apple. Faktisk er består top 20 af intet mindre end 12 iPhone modeller, og er desuden både på første og andenpladsen over de mest populære. Blandt de mest populære finder man naturligvis allerede Apples to nye modeller iPhone 7 og 7 Plus, der ellers end ikke er kommet i handlen endnu.

Det er som sagt Apple der dominerer listen med 12 pladser, derudover har Samsung tre modeller på listen, mens Huawei også er tre og Sony har to modeller på listen.

Skriv en kommentar til indlæget

*