Apple frikendt af San Francisco’s politi

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Som bekendt var der forleden angiveligt en mand, der glemte en prototype af iPhone 5 på en bar i San Francisco. Dette skabte naturligvis en voldsom mængde nyheder og overskrifter over hele verden.

Efterfølgende var en par sikkerhedsfolk fra Apple angiveligt ude og lede efter den forsvundne model. Det ledte til en razzia hos en mand i San Francisco.

Apple blev efterfølgende anklaget for, at deres mænd ulovligt hade udgivet sig for at være politibetjente for at få adgang til manden hjem. Dette er ikke blot moralsk forkert, det er også dybt ulovligt og strafbart, hvilket naturligvis satte gang i hvorvidt det Apple havde gjort kunne forsvares.

Det er dog efterfølgende kommet frem, at Apple ikke har gjort noget forkert. San Francisco’s politi har nemlig afsløret, at Apple’s sikkerhedsfolk godt nok assisterede nogle betjente, men de udgav sig på intet tidspunkt for rent faktisk at være ansat af politiet og har dermed ikke gjort noget forkert.

Det vides til stadighed ikke, hvorvidt der rent faktisk er tale om en iPhone 5, da der ikke nåede at komme nogen billeder eller lignende ud inden dens GPS afslørede hvor den befandt sig, hvilket ikke ligefrem gjorde det til en vanskelig opgave for Apple at spore den.

Skriv en kommentar til indlæget

*