Apple gør livet hårdt for HTC

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Det sidste lange stykke tid har det kun gået en vej for Taiwanske HTC, og det har været fremad. De har kunne notere til ene store fremgang efter den anden. De sidste par kvartaler har deres salg været stigende med tocifret procent tal.

Nu lader det dog til at stigningerne er stoppet i hvert fald for en stund. Således har HTC annonceret, at de regner med at sælge lige så mange smartphones i 4. kvartal som de gjorde i 4. kvartal sidste år.

Der er altså ikke umiddelbart tale om en tilbagegang, men efter at have fremlagt stigninger på mellem 20-30% det sidste års tid, må det alligevel komme som et hårdt slag for HTC.

Der er endnu ikke kommet nogen helt præcise estimater for deres tal, da de blot siger, at det kommer til at være på samme niveau. Det forventes for, at det kommer til at betyde, at HTV vil sælge omkring 2 millioner færre smartphones, end det ellers for forventes.

HTC har naturligvis ikke krediteret Apple for det svage salg, men der er nok ikke den store tvivl om, at Apple er en af hovedårsagerne. Tidligere på året åbnede Apple for salget hos en længere række amerikanske teleoperatører, hvilket har øget salget. Og det forventes også, at det især er på det amerikanske marked tallene ikke er så gode som forventet.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*