Apple har sandsynligvis ikke slide-patent

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Apple har haft held med at få stoppet salget af Samsungs Galaxy Tab 10.1 og flere af deres Galaxy smartphone modeller i flere steder af verden.

Udover at anklagen lyder på, at modellerne rent fysisk minder meget om flere af Apple’s så er det også på grund af indmaden i modellerne.

En af de ting Apple mener er, at de har rettighederne til deres såkaldte “slide-to-unlock”, det er dog ikke alle der er lige enige i dette.

 

 

Den hollandske dommer der gav Apple medhold i at salget skulle stoppes, er dog ikke enige med Apple i alle aspekter, eksempelvis mener han ikke at Apple har patent på Slide-to-unlock funktionen, da han kalder denne for åbenlys.

Desuden er der tidligere blevet udsendt en telefon med en lignende funktion længe før Apple sendte deres iPhone på markedet.

Det kommer dog ikke til at have nogen betydning for sagen, og Galaxy modellerne er altså stadig forbudte, men sagen er naturligvis langt fra slut.

  • Flot – tænk sig at få et software patent på slide to unlock or to lock.

    Det tyder på at software patenter er værd at gå efter, da konkurrenterne så ikke må anvende denne funktionalitet i konkurrerende produkter.

Skriv en kommentar til indlæget

*