Apple iPhone 5 – Det ved vi

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der er nu kun lidt over et døgns tid til Apple forventes at præsentere, hvad der uden tvivl bliver årets mest populære smartphone på verdensplan – iPhone 5.

Derfor er det også et godt tidspunkt, at se på hvad vi egentlig ved om den kommende model fra verdens mest værdifulde selskab Apple. Og det kan siges meget kort – det eneste vi ved er, at vi ikke ved noget som helst.

Der er dog en del meget vedvarende rygter, der lader til at blive realiteter efter i morgen. Blandt andet, at der ikke kommer én, men hele to nye iPhones. Den omtalte iPhone 5 og så en ny udgave af iPhone 4, der angiveligt har fået navnet iPhone 4S.

Forleden slap der et billede ud, der angiveligt skulle være af den kommende iPhone 4S. Et billeder der efter sigende er taget på FoxConn’s brasilianske fabrik, hvor iPhone bliver fremstillet. Om billedet er ægte eller ej, er nok hvorvidt man tror på det eller ej….. her er det i hvert fald

Når det kommer til specifikationerne på iPhone 5, er der mange forskellige forlydender, men alt tyder på, at vi kan forvente os noget i retning af: En lynhurtig A5 dual-core processor, der vil være en væsentlig opgradering i forhold til den A4 processor der sidder i nu. Styresystemet vil blive iOS 5, det er der ikke den store tvivl om. Der er nok heller ikke den store tvivl om, at kameraet vil blive lavet bedre i den nye model, det forventes, at den bliver udstyret med et 8 megapixel, hvilket er 3 mere end nu.

Noget af det der har været meget tvivl om, er hvorvidt skærmen bliver større på iPhone 5 , eller den beholder den nuværende størrelse på 3,5 tommer. Det forventes, at den vil blive forstørret en smule til enten 3,7 eller måske endda til 4 tommer, men det lader der til at være stor uenighed om.

Så for at sige det igen, så er det ganske få mennesker der rent faktisk ved, hvad der er i vente. men vi følger naturligvis afsløringen på tæt hold i morgen.

 

 

 

Skriv en kommentar til indlæget

*