Apple må i retten over støj

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Det er efterhånden ikke længere den store nyhed, når Apple ender lægger sag an mod en af konkurrenterne, eller at en af konkurrenterne lægger sag an mod Apple.

Nu er den så gal igen. Denne gang er det dog ikke en af konkurrenterne som Samsung eller HTC, der ellers har været de hyppigste modstandere i retten. Det er derimod et lille Sillicon Valley selskab ved navn Noise Free.

Som navnet på firmet antyder det, så arbejder de med støjreduktion, hvilket altså primært er til brug i mobiltelefoner, og nu anklager de Apple for at have stjålet dele af deres teknologi. De havde et samarbejde, men Apple valgte at droppe samarbejdet, men i følge Noise Free, så har Apple altså alligevel taget samarbejdet med sig.

Derfor lyder anklagerne blandt andet på patentkrænkelse og brud på kontrakter, hvilket ikke er anklager der bliver taget let på i den amerikanske tech sektor, og kan derfor godt blive en omkostelig affære, hvis Noise Free vinder sagen, og Apple ikke vælger at indgå et forlig.

Det vides ikke på nuværende tidspunkt, hvad Noise Free kræver af Apple. Men der er nok ikke nogen tvivl om, at det er med et økonomisk mål, at de har valgt at lægge sag an.

Skriv en kommentar til indlæget

*