Apple nægter ansatte ferie pga iPhone 5

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Alt tyder efterhånden på, at Apple lancerer den kommende iPhone 5 i midten af Oktober. Det forventes at de indkalder et en stor præsentation den 4. oktober, der for en sjældent gang skyld, angiveligt kommer til at foregå på Apples hovedkontor.

Her forventes det at Apple vil præsentere iPhone 5, og afsløre hvilken dato den vil blive lanceret. Det vil dog efterhånden komme som en stor overraskelse, hvis denne dag ikke bliver den 15. oktober.

Endnu en ting der tyder på, at det bliver datoen er, at Apple ifølge Appleinsider, nægter deres ansatte at tage ferie i anden uge af oktober, da de har brug for alle mand på dæk så at sige.

Det forlyder, at Apple beder alle ansatte om ikke at skulle holde ferie i perioden 9.-12. oktober og 14. til 15. oktober, hvilket også tyder på, at der bliver præsenteret mere end “blot” en ny iPhone.

Der kan meget vel være tale om iOS5, der ifølge rygterne rammer gaden omkring den 10, hvilket uden tvivl vil bringe mange spørgsmål og folk i butikkerne. Det helt store indryk forventes fredag d. 14 oktober, hvor Apple altså givetvis sender iPhone 5 i handlen, men alt dette bliver vi meget klogere på, efter den præsentation der sandsynligvis sker den 4. oktober.

 

 

 

 

Skriv en kommentar til indlæget

*