Apple nummer et på business

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

I langt tid har det gået ned af bakke for canadiske Research in Motion og deres BlackBerry telefoner. Efter mange gyldne år har de mistet grebet om de amerikanske forbrugere over et par år.

Et af de steder, hvor de generelt har klaret sig godt har været til erhvervslivet. Her har de i lang tid været de foretrukne modeller, men også her må de nu se sig overgået.

Ikke overraskende er det Apple’s iPhone der har overtaget førstepladsen, og nu er den mest benyttede smartphone i erhvervslivet og dermed er den mest populære erhvervstelefon.

På MediaMac kan man læse, at Analysefirmaet iPass har lavet undersøgelsen, og at det i denne kommer frem, at 45% af de adspurgte i undersøgelsen har en iPhone, et tal der er steget fra godt 31% sidste år.

Samtidig er antallet af personer der har BlackBerry faldet fra 34,5% til 32,2 %, og må altså også her notere end tilbagegang mens Apple igen stiger.

Også Android er for alvor kommet ind under huden på erhvervslivet i USA. Der er nu lidt over 20 % der har en smartphone med Android, hvilket næsten er en fordobling i forhold til sidste år. Hvis erhvervslivet ellers følger den generelle trend, så vil salget af BlackBerry falde yderligere, mens Android vil vinde flere markedsandele, mens Apple stadig vil være den stærkeste enkelte producent.

Skriv en kommentar til indlæget

*