Apple og Samsung konflikten forværres

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

I længere tid har der været en større konflikt mellem amerikanske Apple og koreanske Samsung.

De to giganter har haft travlt med at sagsøge hinanden på kryds og tværs. Mange af Apples søgsmål har gået på at Samsung har stjålet deres designs, mens flere af Samsungs anklager har gået på at Apple har brudt patenter og brugt deres teknologi.

Nu har sagen nået et hidtil kedeligt højdepunkt. Samsung har nemlig krævet et importforbud af Apple’s mobiler enheder, da de mener at Apple har brudt fem patenter. De har derfor bedt den internationale handelskommision om at lave et forbud mod Apples produkter.

Sagen er først lige begyndt, og det forventes ikke at der ligger en kendelse klar før om langt over et år.

Apple svarer igen

Meget tyder på, at Apple er ved at være så trætte af Samsungs anklager at de overvejer at droppe det store samarbejde de to ellers har haft i mange år.

Mens de juridiske afdelinger har haft travlt med at bekrige hinanden, har Samsung nemlig været storleverandør af blandt andet skærme og processorer.

Dette kan dog meget vel være forbi når den nuværende kontrakt udløber. I hvert fald forlyder det, at Apple overvejer at droppe Samsung som leverandør, hvilket vil betyde en mistet indtægt for den koreanske virksomhed på lidt mere end 5 milliarder dollars.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*